مقاله اقدام پژوهی

ساخت وبلاگ

لیست کلیه اقدام, پژوهی, ها

سایت علمی و پژوهشی آسمان

تا آخر لیست را ببینید . هر آنچه اقدامپژوهی, می خواهید در این صفحه برای همه پست های مدرسه موجود است :

(لیست زیر شامل بیشتر از 450عدد اقدام, پژوهی, می باشد هر کدام از انها را می توانید قبل خرید بصورت پی دی اف و کامل مشاهده کنید و بعد فایل ورد وقابل ویرایش را با قیمت های مناسب خرید کنید  )

   نکته :  لیست براساس پست در مدرسه مرتب شده است .برای راحتی کار می توانید از فهرست زیر ، هر پست مدرسه که داریدروی لیست آن پست مدرسه ،کلیک نمائید تاسریعتربه اقدام, پژوهی, های مورد نظر برسید

روی لیست هر پست که خواستید در زیر کلیک کنید :

 

لیست اقدام, پژوهی, های مدیریت و معاونت مدرسه

   لیست اقدام, پژوهی, های مشترک برای همه دبیران و آموزگاران و هنر آموزان

  لیست اقدام, پژوهی, های مشترک مربوط به مشکلات آموزشی تربیتی رفتاری دانش آموزان

    لیست اقدام پژوهی های آموزگاران اول ابتدایی

   لیست اقدام پژوهی های آموزگاران دوم ابتدایی

   لیست اقدام پژوهی های آموزگاران سوم ابتدایی

    لیست اقدام پژوهی های آموزگاران چهارم ابتدایی

    لیست اقدام پژوهی های آموزگاران پنجم ابتدایی

    لیست اقدام پژوهی های آموزگاران ششم ابتدایی

   لیست اقدام پژوهی های معاونان اجرایی مدارس

   لیست اقدام پژوهی های مشاور مدارس

  لیست اقدام پژوهی های معاون و مربی پرورشی

  لیست اقدام پژوهی های آموزگار چندپایه

   لیست اقدام پژوهی های دبیر و معلم و مربی ورزش

   لیست اقدام پژوهی های مخصوص درس هدیه ها و پیام های آسمانی و درس دینی

   لیست اقدام پژوهی های مخصوص درس مطالعات و علوم اجتماعی و دبیر علوم اجتماعی

   لیست اقدام پژوهی های مخصوص درس فیزیک و دبیر فیزیک

   لیست اقدام پژوهی های مخصوص درس ریاضی و هندسه و دبیر ریاضی و هدسه

  لیست اقدام پژوهی های مخصوص درس ادبیات فارسی و دبیر ادبیات فارسی و زبان فارسی

   لیست اقدام پژوهی های مخصوص درس هنر - دبیر هنر - آموزگار هنر

   لیست اقدام پژوهی دبیر و درس تاریخ

   لیست اقدام پژوهی درس جغرافیا و دبیر جغرافیا

   لیست اقدام پژوهی دبیر و آموزگار علوم تجربی و درس علوم تجربی

   لیست اقدام پژوهی ها مخصوص دبیر کار و فناوری و حرفه و فن

   لیست اقدام پژوهی مخصوص دبیر زبان و درس زبان انگلیسی

   لیست اقدام پژوهی مربی بهداشت مدارس

   لیست اقدام پژوهی آموزگار و دبیر استثنائی

   لیست اقدام پژوهی دبیر شیمی

   لیست اقدام پژوهی های دبیر آمادگی دفاعی

   لیست اقدام پژوهی هنر آموز کامپیوترو گرافیک

  لیست اقدام پژوهی معلم زیست و بهداشت

   لیست اقدام پژوهی دبیر زیست شناسی

  لیست اقدام پژوهی دبیر فلسفه

   لیست اقدام پژوهی مسئول مجتمع ورزشی

   لیست اقدام پژوهی سرپرست کارگاه

  لیست اقدام پژوهی خدمتگزار و مستخدم مدرسه

  لیست اقدام پژوهی آموزشیار نهضت

   لیست اقدام پژوهی هنر آموز حسابداری

   لیست اقدام پژوهی هنر آموز نقشه کشی

  لیست اقدام پژوهی های مشترک برای همه دبیران و آموزگاران و هنر آموزان

 

چند نمونه از چکیده اقدام پژوهی ها در زیر آمده است :

چگونه توانستم ضعف املای دانش آموزان پایه پنجم را برطرف کنم ؟

مقدمه

 

همه‌ی ما دوران تحصیل و مدرسه‌ی خود را خوب به یاد داریم. کلاس‌های پرجمعیّتی که هر نیمکت با زحمت سه دانش‌آموز را در خود جای می‌داد. زمانی که زنگ املا فرا می‌رسید، معلم می‌گفت: «بچّه‌ها! نفرات وسط هر نیمکت بیرون بیایند و روی زمین بنشینند. بچًه‌هایی هم که در نیمکت‌ نشسته‌اند، کیف‌هایشان را روی نیمکت بگذارند. سرمیزی‌ها سر میز. ته میزی‌ها هم ته‌میز» کوهی از کیف بر روی میزها قرار می‌گرفت تا مبادا دانش‌آموزی سرخود را حرکت دهد و چشمش به املای دیگری بیفتد. سپس معلم با حالت دستوری و کلمه به کلمه، متن املا را می‌خواند.

هنوز هم با گذشت سال‌ها، حتّی با تغییر کتاب‌های درسی، باز هم شاهد برگزاری چنین املاهایی در کلاس درس هستیم. این موضوع باعث تعجّب است که با وجود این همه تغییرات، باز هم به شکل سنّتی به دانش‌آموزان املا می‌گوییم؟ آیا واقعاً روش دیگری برای گفتن املا وجود ندارد؟ چرا سعی نمی‌کنیم در درس املا به شیوه‌هایی نو و جذّاب‌ هم توجّهی داشته باشیم؟ اصلاً چرا روش‌های سنّتی را کنار نمی‌گذاریم؟ مگر نه این است که ما بایستی این نونهالان باغ مدرسه را برای روزگاری جز روزگار خود تعلیم ‌دهیم و تربیت ‌کنیم.آیا تاکنون از خود آنان پرسیده‌ایم تا چه اندازه به این روش‌ها علاقه‌مند هستند؟

چرا زنگ املا در برخی مدارس به زنگی خشک و بی‌روح تبدیل می‌شود و هزاران چرا و دریغ دیگر! آیا فکر نمی‌کنید که دیگر زمان آن رسیده است که باور و نگاهمان را نسبت به درس املا تغییر دهیم؟ دانش‌آموزانمان را باور کنیم؟ به فکر شکوفایی خلّاقیّت آنان باشیم و از املا گفتن سنّتی بپرهیزیم و آن‌ها را از این گرداب توالی و تکرار  برهانیم؟

در رابطه با موضوع املا، تاکنون پژوهش‌های فراوانی صورت گرفته‌است که در مجلّات و کتب گوناگون به چاپ رسیده‌است. در همه‌ی آنها به این نکته اشاره‌ شده‌است که درس املا نیاز به بازنگری و توجّهی جدّی از سوی معلّمان و دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت دارد. چرا که تمام نگارندگان مقاله,‌ها از افت تحصیلی دانش‌آموزانشان در این درس شکایت داشتند و راه‌حل‌های که برای برطرف شدن مشکل خود ارائه کرده‌بودند در جهت شکستن هنجار سنتّی درس املا بوده‌است و در پایان به تغییرات شگرفی در نگرش و بازخورد دانش‌آموزان دست یافته‌بودند که در قسمت ادبیّات موضوع به آنها اشاره کرده‌ام.

اینجانب علیرضا بازرگان معاون آموزگار آموزشگاه امیر کبیر مراد آباد شهرستان نهاوند در این اقدام‌پژوهی سعی‌کرده‌ام ابتدا به بررسی موانع و مشکلاتی که در تدریس این درس در پایه پنجم با 9 نفر دانش آموز با آن‌ها مواجه‌ بوده‌ام، بپردازم و سپس با استفاده از روش‌هایی که در مقالات و کتب گوناگون مطرح شده‌است و تجربیّات و راه‌کارهای ابتکاری خودم نمره‌ی دانش‌آموزانم را در درس املا افزایش دهم.

چگونه توانستم با ارائه راهکار های جذب توجه و تمرکز دانش آموزان را در ساعت ریاضی تقویت نمایم؟ 

 

چکیده

در جامعه امروزی به هر شاخه‌ای از علوم که بنگریم به طور مستقیم یا غیر مستقیم تأثیر و دخالت ریاضی را می بینیم و کمترین تأثیری که می توان داشته باشد ایجاد نظم افراد است . این شاخه از علوم نیز همانند تعلیم احتیاج به یادگیری مفاهیم ابتدایی و پایین دارد . امروزه اگر علمی را نتوان به زبان ریاضی بیان کرد علم نمی باشد . و این علم  چه از لحاظ  اقتصادی و اخلاقی حق علوم  فراگیران می باشد  پس به  نظرمی رسد با بهره‌مندی از امکانات و به کار بستن شیوه‌های مناسب آموزش توسط آموزگاران و با روش‌های متنوع و جذاب کودکان را به ارزش و اهمیت این درس علاقمند و مطلع نمود

آموزش رياضي يعني هر چيزي كه مربوط به آموزش و يادگيري رياضيات مي شود. سابقه آموزش رياضي بعنوان يك رشته دانشگاهي به كمتر از يك قرن مي رسد زمان شروع اين رشته از هنگامي بود كه آموزش معلمان به دانشگاهها برده شد . رياضيات پيش آهنگ دانش هاست هر كس كه مي خواهد درست بينديشد و بهتر فكر كند ناگزير است كه با رياضيات آشنا شود. علماي رياضي و دانشمندان در رشته هاي مختلف بر اين باورند كه هر علمي كه زير بناي دانش رياضي نباشد علم نيست . بر اساس اين انديشه بزرگ باور فرهنگي مربيان ما در اين راستا حائز اهميت بسيار خواهد بودتا بتوانند بستر لازم را براي تعميق اين مؤلفه فراهم نمايند.در چنين شرايطي نظام تعليم و تربيت مي تواند مدعي و منادي احياء دانش رياضي بعنوان زيرساخت و مفروضه اصلي در تمامي دروس علوم پايه هاي تحصيلي باشد.

اینجانب … در اقدام پژوهی فوق تصمیم دارم با ارائه راهکار های دانش آموز محور توجه و تمرکز دانش آموزانم را به درس و مدرسه و بخصوص درس ریاضی بیشتر نمایم.

اقدام پژوهی سری یازده...
ما را در سایت اقدام پژوهی سری یازده دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tajrobemoallem92 بازدید : 66 تاريخ : شنبه 9 آذر 1398 ساعت: 15:05